DOSTAVA in PLAČILO

Dostava telegramov

Pomembno obvestilo, 6.3.2020

Zaradi zaščite pred morebitnim vnosom novega koronavirusa SARS-CoV-2 so slovenske porodnišnice uvedle popolno prepoved vstopa na oddelke otročnic in novorojenčkov. S tem je do nadaljnjega onemogočena tudi dostava telegramov v porodnišnice.

Vaš telegram zato mamici dostavimo na katerikoli domači naslov v Sloveniji. Cena dostave znaša 3,00 EUR.

Podrobnosti in urnik dostave najdete pod zavihkom Novice.

Hvala za razumevanje.
Sonček telegramiTelegrame ob rojstvu dostavljamo v vse slovenske porodnišnice ali na domači naslov mamice. Vaša voščila in darila mamicam v porodnišnico dostavimo v stilsko dovršeni darilni embalaži, pri čemer spoštujemo specifičen red, ki velja v porodnišnici ter navodila porodnišničnega osebja v povezavi z mamicami in njihovimi novorojenčki.


Dostava v porodnišnico Ljubljana - isti dan - cena dostave: 6,70 €

Telegrame v porodnišnico Ljubljana dostavljamo od ponedeljka do sobote.

Telegrami ob rojstvu oddani do 14.30 ure (ob sobotah do 10. ure) so mamicam dostavljeni še isti dan. Telegrami ob rojstvu oddani po 14.30 uri (ob sobotah po 10. uri) so mamicam dostavljeni naslednji delovni dan. Telegrami oddani na prazničen dan do 10. ure so mamicam dostavljeni še isti dan. Telegrami oddani na prazničen dan po 10. uri so mamicam dostavljeni naslednji delovni dan. Izjema so vsa personalizirana darila, ki morajo biti za dostavo na isti dan naročena vsaj 1 uro pred navedenimi urami zgoraj (ali do določene ure, če je ta navedena v opisu izdelka).

Ob nedeljah se dostava v porodnišnico Ljubljana ne opravlja. Telegrami oddani v nedeljo so mamicam dostavljeni v ponedeljek v dopoldanskem času. Morebitne spremembe urnika so vsakokrat objavljene pod zavihkom Novice.


Dostava v ostale slovenske porodnišnice - naslednji dan - cena dostave: 4,00 €

Telegrame v vse ostale slovenske porodnišnice dostavljamo od ponedeljka do petka.

Telegrame dostavljamo z dostavno službo in so mamicam vročeni z enodnevnim zamikom. Naročila oddana do 14.30 ure so pripravljena in odpremljena še isti dan. Telegrami so mamicam vročeni naslednji delovni dan (skladno z urnikom in načinom vročanja, ki velja v posamezni porodnišnici). Telegrami ob rojstvu oddani po 14.30 uri so pripravljeni in odpremljeni naslednji delovni dan.

Ob vikendih in praznikih odprema in dostava v ostale porodnišnice ni možna.

Glede na enodnevni zamik dostave in glede na to, da mamice porodnišnico zapuščajo razmeroma hitro po rojstvu, priporočamo, da telegram v ostale slovenske porodnišnice naročite čimprej (če je le možno na dan poroda), sicer vam priporočamo, da izberete dostavo telegrama na domači naslov.


Dostava na domači naslov mamice - cena dostave: 3,00 €

Telegrame na domači naslov mamice pripravljamo in odpremljamo od ponedeljka do petka. Dostavljamo jih s Pošto Slovenije. Mamicam so dostavljeni predvidoma naslednji delovni dan, oz. najkasneje v roku treh delovnih dni (kot znaša rok za prenos poštnih pošiljk v notranjem prometu).

Naročila oddana do 14.30 ure so pripravljena in odpremljena še isti dan.


Morebitne spremembe urnika dostave sprotno objavljamo v zavihku Novice.

Način plačila

Znesek naročila telegrama poravnate z nakazilom na transakcijski račun ponudnika na katerikoli spletni banki, banki ali Pošti Slovenije.

Plačilo izvedete na osnovi prejetega računa, ki ga prejmete po pošti ali po elektronski pošti, kot izberete sami v postopku oddaje naročila.

Račun prejmete po odpremi telegrama, plačilo vnaprej ni potrebno. Rok plačila je 5 dni.