DOSTAVA in PLAČILO

Dostava telegramov

Telegrame dostavljamo v porodnišnico Ljubljana vsak dan od ponedeljka do sobote (občasno tudi ob nedeljah). Vaša voščila in darila dostavimo v stilsko dovršeni darilni embalaži osebno v porodnišnico, pri čemer spoštujemo specifičen red, ki velja v porodnišnici ter navodila porodnišničnega osebja v povezavi z mamicami in njihovimi novorojenčki.

Telegrami ob rojstvu oddani do 15. ure (ob sobotah do 10. ure) so mamici dostavljeni še isti dan. Telegrami ob rojstvu oddani po 15. uri (ob sobotah po 10. uri) so mamici dostavljeni naslednji delovni dan. Telegrami oddani na prazničen dan do 10. ure so mamici dostavljeni isti dan. Telegrami oddani na prazničen dan po 10. uri so mamici dostavljeni naslednji delovni dan. Izjema so vsa personalizirana darila, ki morajo biti za dostavo na isti dan naročena vsaj 1 uro pred navedenimi urami zgoraj (ali več, če je tako navedeno v opisu izdelka).

Ob nedeljah se dostava v porodnišnico Ljubljana načeloma ne opravlja. Telegrami oddani v nedeljo so mamici dostavljeni v ponedeljek v dopoldanskem času. Vseeno pa občasno ponudimo tudi dostavo telegramov v porodnišnico v nedeljo. Obvestilo o dostavi v nedeljo je vsakokrat objavljeno na vstopni strani spletne trgovine ter pod zavihkom "Novice".

Morebitne spremembe urnika dostave sprotno objavljamo v zavihku Novice.

Način plačila

Znesek naročila telegrama poravnate z nakazilom na transakcijski račun ponudnika na katerikoli spletni banki, banki ali Pošti Slovenije.

Plačilo izvedete na osnovi prejetega računa, ki ga prejmete po pošti ali po elektronski pošti, kot izberete sami v postopku oddaje naročila.

Račun prejmete po opravljeni dostavi telegrama, plačilo vnaprej ni potrebno. Rok plačila je 5 dni.