POGOSTA VPRAŠANJA

POGOSTA VPRAŠANJA

NAROČILO

Kako naročim telegram?

Ker smo spletna trgovina priporočamo, da telegram naročite preko naše spletne strani www.soncektelegrami.si (postopek je hiter in enostaven). Spletno naročilo lahko oddate 24 ur na dan, vse dni v letu. V kolikor potrebujete pomoč pri naročilu, si lahko pogledate kategorijo Postopek naročila, kjer je postopek v celoti predstavljen.
Nudimo vam tudi oddajo naročila preko kontaktne telefonske številke 070 627 669. Telefonsko naročilo telegrama lahko oddate od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro ter ob sobotah med 8. in 12. uro.

Ne vem kakšno darilo izbrati. Mi lahko svetujete?

Seveda, z veseljem pomagamo pri izbiri primernega darila za mamico in novorojenčka. Pokličite nas na telefonsko številko 070 627 669 ali nam pišite na info@soncektelegrami.si. Vedno vas bomo opozorili tudi na to, če je mamica voščilnico ali darilo, ki ste ju izbrali zanjo, že prejela.

Ali so kakšne omejitve glede minimalne vrednosti naročila?

Nakup voščilnice, v katero bomo napisali vaše voščilo, je obvezen, darilo za mamico in novorojenčka pa priložite po želji. Omejitev glede minimalne vrednosti naročila ni.

DOSTAVA

Kdaj bo telegram dostavljen?

Telegrame v porodnišnico Ljubljana med tednom dostavljamo dvakrat dnevno (dopoldan in popoldan). Ob sobotah in praznikih telegrame dostavljamo enkrat dnevno v dopoldanskem času. V kolikor je naročilo oddano do 14.30 ure (ob sobotah in praznikih do 10. ure), mamica prejme telegram še isti dan. V primeru naročila po 14.30 uri (ob sobotah in praznikih po 10. uri), bo telegram mamici dostavljen naslednji delovni dan. Ob nedeljah se dostava v porodnišnico Ljubljana ne opravlja. Telegrami oddani od sobote od 10. ure dalje, so mamicam dostavljeni v ponedeljek v dopoldanskem času.

Telegrame v ostale porodnišnice po Sloveniji dostavljamo z dostavo službo in so mamicam vročeni z enodnevnim zamikom. Telegrami ob rojstvu oddani do 14.30 ure so pripravljeni in odpremljeni še isti dan. Mamicam so vročeni naslednji delovni dan (skladno z urnikom in načinom vročanja, ki velja v posamezni porodnišnici). Telegrami ob rojstvu oddani po 14.30 uri, so pripravljeni in odpremljeni naslednji delovni dan. Ob vikendih in praznikih odprema in dostava v ostale porodnišnice ni možna.

Kako hitro so dostavljena personalizirana darila?

Trudimo se, da vsak telegram pripravimo v najkrajšem možnem času. Za dostavo personaliziranih daril velja, da morajo biti za dostavo (LJ) ali odpremo na isti dan naročena vsaj 1 uro pred navedenimi urami zgoraj (ali do ure, ki je navedena ob opisu izdelka).

Kakšen je strošek dostave?

Storitev dostave v porodnišnico se zaračuna skladno z veljavno ceno dostave, ki je objavljena na spletni strani www.soncektelegrami.si. Trenutno veljavne cene dostave so (DDV ni obračunan v skladu s 1. odstavkom 94. člena ZDDV-1):
- porodnišnica Ljubljana: 6,70 EUR
- ostale porodnišnice: 4,00 EUR
- domači naslov: 3,00 EUR

PLAČILO

Kako plačam svoje naročilo?

Naročilo plačate z nakazilom na transakcijski račun podjetja na katerikoli spletni banki, banki ali Pošti Slovenije. Plačilo izvedete na osnovi računa, ki ga prejmete v elektronski ali papirni obliki, kot izberete sami v postopku oddaje naročila.

Ali je potrebno plačilo vnaprej?

Ne. Račun s priloženim UPN obrazcem prejmete šele po odpremi telegrama. Rok plačila je 5 dni.

Lahko dobim originalni račun na podjetje?

Seveda. Ob zaključku naročila pod podatke naročnika vpišite podatke podjetja (naziv, naslov ter davčno številko) in izdali vam bomo račun na podjetje.