POGOSTA VPRAŠANJA

POGOSTA VPRAŠANJA

NAROČILO

Kako naročim telegram?

Ker smo spletna trgovina priporočamo, da telegram naročite preko naše spletne strani www.soncektelegrami.si (postopek je hiter in enostaven). Spletno naročilo lahko oddate 24 ur na dan, vse dni v letu. V kolikor potrebujete pomoč pri naročilu, si lahko pogledate kategorijo Postopek naročila, kjer je postopek v celoti predstavljen. Nudimo vam tudi oddajo naročila preko kontaktne telefonske številke 070 627 669. Telefonsko naročilo telegrama lahko oddate od ponedeljka do petka med 9. in 15. uro. Z veseljem vam odgovorimo tudi na vsebinska vprašanja.

Ne vem kakšno darilo izbrati. Mi lahko svetujete?

Seveda, z veseljem pomagamo pri izbiri primernega darila za mamico in novorojenčka. Pokličite nas na telefonsko številko 070 627 669 ali nam pišite na info@soncektelegrami.si. Vedno vas bomo opozorili tudi na to, če je mamica voščilnico ali darilo, ki ste ju izbrali zanjo, že prejela.

Ali so kakšne omejitve glede minimalne vrednosti naročila?

Nakup voščilnice, v katero bomo napisali vaše voščilo, je obvezen, darilo za mamico in novorojenčka pa priložite po želji. Omejitev glede minimalne vrednosti naročila ni.

DOSTAVA

Kdaj bo telegram dostavljen?

Telegrame v porodnišnico Ljubljana med tednom dostavljamo dvakrat dnevno (dopoldan in popoldan). Ob sobotah in praznikih telegrame dostavljamo v dopoldanskem času do 12. ure. V kolikor je naročilo oddano do 15. ure (ob sobotah do 10. ure), mamica prejme telegram še isti dan. V primeru naročila po 15. uri (ob sobotah po 10. uri), bo telegram mamici dostavljen naslednji delovni dan.

Ob nedeljah se dostava navadno ne opravlja. Telegrami oddani v nedeljo so mamici dostavljeni v ponedeljek v dopoldanskem času. Občasno ponudimo tudi dostavo telegramov ob nedeljah. V tem primeru je obvestilo o nedeljski dostavi objavljeno na vstopni strani spletne trgovine ter pod zavihkom Novice.

Kako hitro so dostavljena personalizirana darila?

Trudimo se, da vsak telegram pripravimo v najkrajšem možnem času. Za dostavo personaliziranih daril velja, da morajo biti za dostavo na isti dan naročena vsaj 1 uro pred navedenimi urami zgoraj (ali več, če je tako navedeno v opisu izdelka).

Kakšen je strošek dostave?

Storitev dostave v porodnišnico se zaračuna skladno z veljavno ceno dostave, ki je objavljena na spletni strani www.soncektelegrami.si. Trenutno veljavna cena dostave je 6,70 EUR (DDV ni obračunan v skladu s 1. odstavkom 94. člena ZDDV-1).

Ali lahko telegram dostavite tudi v katero drugo porodnišnico v Sloveniji?

Telegrame ob rojstvu trenutno osebno dostavljamo samo v porodnišnico Ljubljana. V kolikor bi želeli mamici voščilnico in darilo poslati v katero drugo porodnišnico v Sloveniji ali mamici na dom, nas za naročilo pokličite na telefonsko številko 070 627 669.

PLAČILO

Kako plačam svoje naročilo?

Naročilo plačate z nakazilom na transakcijski račun podjetja na katerikoli spletni banki, banki ali Pošti Slovenije. Plačilo izvedete na osnovi računa, ki ga prejmete v elektronski ali papirni obliki, kot izberete sami v postopku oddaje naročila.

Ali je potrebno plačilo vnaprej?

Ne. Račun s priloženim UPN obrazcem prejmete šele po uspešno opravljeni dostavi. Rok plačila je 5 dni.

Lahko dobim originalni račun na podjetje?

Seveda. Ob zaključku naročila pod podatke naročnika vpišite podatke podjetja (naziv, naslov ter davčno številko) in izdali vam bomo račun na podjetje.