Spletno naročilo telegrama

Spletno naročilo lahko oddate 24 ur na dan, vse dni v letu. Postopek naročila telegrama je hiter, enostaven in varen.

 1. V kategoriji Voščilnice ob rojstvu izberite voščilnico, pripišite voščilo za mamico in jo s klikom na gumb »Dodaj v košarico« dodajte v košarico.
 2. V kategoriji Darila ob rojstvu izberite enega ali več artiklov in ga/jih s klikom na gumb »Dodaj v košarico« dodajte v košarico.
 3. V košarici preverite vaše naročilo, izbor voščilnice in daril/a. Vsebino košarice lahko kadarkoli spreminjate, izdelke iz košarice enostavno odstranite s klikom na ikono x. Vrednost košarice se sproti sešteva.
 4. Ko ste z vsebino košarice zadovoljni in želite oddati naročilo, kliknite na gumb »Nadaljuj na blagajno«. V tem koraku vpišite svoje podatke in podatke prejemnice telegrama ter izberite način plačila.
 5. Svoje naročilo dokončno oddate s klikom na gumb »Oddaj naročilo«.
 6. Pred dokončno oddajo naročila je potrebna potrditev, da oddajate naročilo z obveznostjo plačila in sprejemate splošne pogoje poslovanja.

Po uspešno oddanem naročilu prejmete potrditev naročila na elektronski naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Če potrditvenega sporočila ne najdete v mapi "prejeto", preverite še v ostalih mapah (promocije, vsiljena pošta). V kolikor sporočila ne prejmete, pomeni, da je prišlo bodisi do tehnične napake ali do napačno vnešenih podatkov. V tem primeru vas prosimo, da uspešnost svojega naročila preverite:

 • na e-naslovu info@soncektelegrami.si (vsak dan, 24 ur na dan)
 • na telefonski številki 070 614 668 (pon-pet med 9. in 13. uro)

Telefonsko naročilo telegrama: 070 614 668

Telefonsko naročilo telegrama lahko oddate od ponedeljka do petka med 9. in 13. uro. Morebitne spremembe urnika telefonskega naročanja sprotno objavljamo v zavihku Novice.

Z veseljem vam odgovorimo tudi na vsebinska vprašanja ali vam pomagamo pri izbiri primernega darila za mamico in novorojenčka.

Kaj morate vedeti, predno naročite telegram ob rojstvu po telefonu:

 1. Zapišite si, katere izdelke želite naročiti - od vas bomo potrebovali natančen naziv izdelka skupaj s šifro, ki je navedena pod opisom izdelka
 2. Pripravite voščilo, ki ga bomo vpisali v voščilnico
 3. Pripravite podatke, ki jih bomo potrebovali za izvedbo naročila:
 • ime in priimek prejemnice telegrama
 • naslov za dostavo
 • podatki o plačniku (ime in priimek, naslov, telefonska številka in elektronski naslov)