Spletno naročilo telegrama

Spletno naročilo lahko oddate 24 ur na dan, vse dni v letu. Postopek naročila telegrama je hiter, enostaven in varen.

 1. V kategoriji Voščilnice ob rojstvu izberite voščilnico in jo s klikom na gumb »Dodaj v košarico« dodajte v košarico.
 2. V kategoriji Darila ob rojstvu izberite enega ali več artiklov in ga/jih s klikom na gumb »Dodaj v košarico« dodajte v košarico.
 3. V nakupovalni košarici preverite vaše naročilo, izbor voščilnice in daril/a. Vsebino košarice lahko kadarkoli spreminjate, izdelke iz košarice enostavno odstranite s klikom na ikono X. Vrednost košarice se sproti sešteva.
 4. Ko ste z vsebino košarice zadovoljni in želite oddati naročilo, kliknite na gumb »Nadaljuj na blagajno«. V tem koraku vpišite svoje podatke in podatke prejemnice telegrama ter dodajte svoje voščilo in podpis. Če ob pisanju voščila potrebujete navdih, si lahko pomagate z mislimi in verzi ob rojstvu, ki jih najdete v kategoriji Verzi ob rojstvu.
 5. Svoje naročilo dokončno oddate s klikom na gumb »Zaključi nakup«. S klikom na gumb »Zaključi nakup« se strinjate, da oddajate naročilo z obveznostjo plačila in sprejemate splošne pogoje poslovanja.

Po uspešno oddanem naročilu boste prejeli elektronsko potrditev naročila na elektronski naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Če potrditvenega sporočila ne najdete v mapi "prejeto", preverite še v ostalih mapah ("promocije", "vsiljena pošta"). V kolikor obvestila o potrditvi naročila ne prejmete, pomeni, da je prišlo bodisi do tehnične napake ali do napačno vnešenih podatkov. V tem primeru vas prosimo, da uspešnost svojega naročila preverite:

 • na telefonski številki 070 614 668 (pon-pet med 8. in 15. uro)
 • na e-naslovu info@soncektelegrami.si (vsak dan, 24 ur na dan)

Telefonsko naročilo telegrama: 070 614 668

Telefonsko naročilo telegrama lahko oddate od ponedeljka do petka med 8. in 15. uro. Z veseljem vam odgovorimo tudi na vsebinska vprašanja ali vam pomagamo pri izbiri primernega darila za mamico in novorojenčka.

Kaj morate vedeti, predno naročite telegram ob rojstvu po telefonu:

 1. Zapišite si, katere izdelke želite naročiti - od vas bomo potrebovali natančen naziv izdelka skupaj s šifro, ki je navedena pod opisom izdelka
 2. Pripravite voščilo, ki ga bomo vpisali v voščilnico
 3. Pripravite podatke, ki jih bomo potrebovali za izvedbo naročila:
 • ime in priimek prejemnice telegrama
 • podatki o plačniku (ime in priimek, naslov, telefonska številka in elektronski naslov)