SONČNE NOVIČKE

OBVESTILO - od 23.3.2020 velja spremenjen urnik poslovanja

Zaradi ukrepov za preprečevanje širjenja koronavirusa SARS-CoV-2, bomo Sončki od 23.3.2020 dalje poslovali s spremenjenim urnikom:
- naročila sprejemamo po spletu vsak dan 24 ur/dan
- v tem času smo vam na voljo tudi za kakršnakoli vprašanja glede odpreme in dostave telegrama preko e-pošte (info@soncektelegrami.si)
- pakete s telegrami bomo pripravljali in odpremljali ob ponedeljkih, sredah in petkih (dnevno bodo odpremljena vsa naročila, prispela do 13. ure); v teh dneh smo dosegljivi tudi po telefonu
- paketi s telegrami bodo na naslove odpremljeni s Pošto Slovenije. Če bo le možno, bodo brezkontaktno vročeni na naslovu prejemnice, v nasprotnem primeru bo na naslovu puščeno obvestilo o prispeti pošiljki
- predvidoma bodo telegrami na naslov za izročitev prispeli naslednji dan po odpremi, glede na povečan obseg dela in skrajšan čas poslovanja pošte, pa lahko prihaja tudi do zamud pri vročanju
- cena dostave: 3 EUR

Za razumevanje se vam vnaprej zahvaljujemo.

Ostanite zdravi.
Sonček telegrami

16.3.2020: OBVESTILO - Sončki do 23.3.2020 ostajamo doma

Naročila so v tem času možna, a bodo pripravljena in odpremljena v ponedeljek 23.3.2020. Telegramov na dom bodo mamice in mali sončki zagotovo veseli tudi z malce zamude 🙂

Ostanite zdravi.
Sonček telegrami

6.3.2020: OBVESTILO - prepoved dostave telegramov v porodnišnico

Zaradi zaščite pred morebitnim vnosom novega koronavirusa SARS-CoV-2 je večina slovenskih porodnišnic uvedla popolno prepoved vstopa na oddelke otročnic in novorojenčkov. S tem je do nadaljnjega onemogočena tudi dostava telegramov v porodnišnice.

Vaš telegram zato mamici dostavimo na domači naslov. Strošek dostave znaša 3,00 EUR. Telegrame dostavljamo s pošto na katerikoli domači naslov v Sloveniji.

Telegrame na domači naslov dostavljamo med tednom od ponedeljka do petka po naslednjem urniku:
Telegrami, naročeni do 14. ure, so pripravljeni in odpremljeni še isti dan. Na naslove na območju Ljubljane so telegrami dostavljeni še isti dan v popoldanskem času, na naslove po Sloveniji (izven Ljubljane), so telegrami dostavljeni naslednji dan. Naročila po 14. uri so pripravljena in odpremljena naslednji delovni dan.
Med vikendi ni dostave (niti odpreme telegramov).

V kolikor želite, da telegram prevzame mamica osebno, svetujemo, da z naročilom počakate do dne, ko bo odpuščena iz porodnišnice. Sicer bo telegram vročen drugi osebi na naslovu mamice (očka, sorodniki). Račun prejmete po odpremi telegrama.

Hvala za razumevanje.
Sonček telegrami

Dostava v sredo, 4.3.2020

V sredo, 4.3.2020 velja skrajšan urnik: za dostavo isti dan je potrebno naročilo do 12.ure. Telegrami, naročeni po 12.uri, bodo mamicam dostavljeni v četrtek 5.3.2020 v dopoldanskem času.

Hvala za razumevanje.
Sonček telegrami

OBVESTILO - dostava v nedeljo, 9.2.2020

V nedeljo 9.2.2020 dostavljamo telegrame v porodnišnici Ljubljana in Kranj. Za dostavo isti dan je potrebno naročilo do 10.ure.

Sonček telegrami

OBVESTILO - januar 2020

Do 05.01.2020 smo Sončki na oddihu, naročila bodo mogoča od 06.01.2020 dalje.

Hvala za razumevanje.
Sonček telegrami