...Telegram z najlepšimi voščili, toplimi željami, mislimi in verzi vtisne pečat čarobnemu trenutku novega rojstva... Voščilnica postane spomin... Pot, ki odpelje v tisti neprecenljivi trenutek daru življenja... Ustvari vez med najbolj dragocenimi utrinki življenja in med ljudmi, ki so bili del te velike knjige... Ki so del novega rojstva, del prvega vdiha življenja,...

Rojstvo otroka je eden najlepših trenutkov v življenju vsakega para in družine. S spletno trgovinico Sonček telegrami vam ponujamo priložnost, da staršem čestitate ob nepozabnem dogodku. Da družinico presenetite na najlepši možen način. Da z njimi delite veselje, ki ga izkažete s skrbno izbrano pozornostjo in z darilci, ki v sebi nosijo izvirnost in srčnost. Najsi gre za drobno pozornost ali veliko presenečenje, v naši trgovinici boste vedno našli kaj lepega, s čimer boste mamici še polepšali najlepši dan njenega življenja.

V našo ponudbo vključujemo blagovne znamke, ki proizvajajo kakovostne in otrokom prijazne izdelke. Ki spoštujejo ljudi in naše okolje. Stremimo k temu, da so vsi izdelki v trgovinici ljubki, izvirni in uporabni. Pri oblikovanju ponudbe pa prav posebno pozornost posvečamo izdelkom slovenskega porekla. Trenutno naša ponudba obsega preko 100 različnih daril za novorojenčke in mamice, od katerih je kar tretjina izdelanih v Sloveniji. In na to smo neizmerno ponosni. Čeprav smo izbiri selektivni, se trudimo skrbno izbrane izdelke visoke kakovosti ponuditi po čim bolj dostopnih cenah. Najsi gre za izbor izdelkov, kakovost storitve ali odnos, Sončki vam želimo ponuditi nekaj, česar ne dobite v vsaki drugi trgovinici z darili ob rojstvu. Svoje delo opravljamo z veseljem in s srcem.

Telegrame ob rojstvu prijazno dostavljamo v porodnišnico Ljubljana. V želji, da bo presenečenje popolno, vaša voščila in darila mamicam dostavimo v čudoviti darilni embalaži.
Poleg dostave v porodnišnico Ljubljana, lahko vaš telegram odpremimo mamici na katerikoli domači naslov v Sloveniji. Telegrami so v tem primeru aranžirani in dostavljeni v paketnih škatlicah.
Vsa darila iz ponudbe naše trgovinice pa lahko naročite tudi zase ali svoje najdražje kot enostaven spletni nakup. Vaše naročilo bomo skrbno zapakirali in odpremili na vaš naslov.

Za vsa morebitna vprašanja smo vam z veseljem na voljo na telefonski številki 070 614 668 ali preko elektronske pošte info@soncektelegrami.si.

Sonček telegrami